Escape Room -pelit Espoo & Joensuu


ESCAPE ROOM JOENSUU


Virtual reality

Virtual Reality -maailmassa on mahdollista kokea todella hienoja elämyksiä, jotka eivät tosielämässä olisi mahdollisia. Voit esimerkiksi lentää pilvenpiirtäjien korkeudella tai sukeltaa merten syvyyksiin, taistella örkkejä vastaan tai liikkua luodin nopeudella.

Lue lisää

ONLINE PAKOPELI


 

Aikaseikkailija Nix oli etsimässä kestävän kehityksen salaisuuksia menneisyydestä, kun törmäsi siellä vastenmielisten merirosvojen miehistöön! Nyt menneisyys on muuttunut ja aikajana on uhattuna. Tiimisi on matkustettava 1700 – luvulle katastrofin estämiseksi. Tutki merirosvolaivaa, ratkaise salaperäiset arvoitukset ja korjaa tulevaisuus!

Lue lisää

Miksi valita Pakotarinat?

Tärkein tavoitteemme on luoda unohtumattomia elämyksiä arjen keskelle – huoneet olemme rakentaneet taidolla ja intohimolla. Meiltä löytyy useiden vuosien rakennustyökokemus, joka mahdollistaa vaativampienkin mekanismien rakentamisen. Huoneissa olemme panostaneet elämyksellisyyteen, visuaalisuuteen ja laadukkaisiin tehtäviin.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

”Trokarin kirous -huone oli yksi parhaimmista pelaamistani (ehkä kolmenkymmenen pakohuoneen joukosta). Paljon mielenkiintoista tehtävää ja innovatiivisia ratkaisuja.”
– Siiri Antturi
Facebook, Espoo

”Varsinainen pakopelipaikkojen helmi! Pelasin kahden päivän sisään molemmat huoneet. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa, ja mikä parasta, molemmat huoneet olivat taidokkaasti laadittuja loogisia pakopelejä, joissa pulmat seurasivat sujuvasti toisiaan. Sisustuksen lukuista pienet ja kekseliäät yksityiskohdat auttoivat uppoutumaan pelien juoniin.”
– Maarit K.
TripAdvisor, Joensuu

”Kävimme Taikurin työhuoneessa kokoonpanolla kaksi aikuista, kaksi 12-vuotiasta lasta ja 3,5 kk vauva. Huone oli sopivan tasoinen sekä aikuisille että 12-vuotiaille lapsille. Pakohuoneen varaus oli helppoa ja mennessämme koimme itsemme tervetulleiksi ja saimme selkeät ohjeet. Meillä oli mukana kesällä syntynyt vauvamme (ikää käyntihetkellä 3,5 kk) ja hänet oli helppo ottaa mukaan. Voimme lämpimästi suositella ja menemme ehdottamasti toistekin.”
– paivi_tuulensuu
TripAdvisor, Espoo

”Mieletön kokemus kerrasta toiseen. Tänne on syystäkin palattu uusiksi. Huoneet itsessään ovat jo huikeita, kaikkine yksityiskohtineen ja tarinoineen. Tällaista tunnelmaa et kyllä saa mistään muualta. Mysteerit ovat ainutlaatuisen mahtavia. Pienistä ideoista on laajennettu valtavan hienoja omiin tarinoihinsa sopivia kokonaisuuksia, jotka jo nähdessään luovat ”minä tahdon ratkaista TÄMÄN!”-reaktioita. Huoneet tarjoavat vaihtoehtoja helpompaan tai vaikeampaan, ja tämän pohjalta voin suositella kokeilemaan omia rajojaan. Mysteerit ovat niin hienoja, että niistä jää lähinnä paha mieli jos ne jäävät kokeilematta. Avun pyytäminen ei ole häpeä, eikä siitä rankaista. K-18 raja Mr. Smithillä on tärkeä huomioida, mutta rajoitusta ei kannata pelätä liikaa. Kannattaa kysyä henkilökunnalta jos epäröi, paikalla on asiansa ja huoneensa osaavaa luotettavaa väkeä.”
– Sisko Turunen
Facebook, JoensuuLisää arvosteluja pakopeleistämme löytyy
TripAdvisor: Espoo, Joensuu
Facebook: Espoo, Joensuu
Google: Espoo, JoensuuGalleria
Ajankohtaista