Joulumysteeri


Koe pakotarinainen elämys myös lasten kanssa!

”Olette saaneet kutsun pikkujouluihin. Saapuessanne paikalle kuulette, että joku on tehnyt kepposia ja yrittää estää pikkujoulut. Pelastakaa pikkujoulut ja selvittäkää, kuka salainen keppostelija on ja mitä hän haluaa?”

Uusin POP-UP joulupelimme on suunnattu erityisesti lasten kanssa pelattavaksi. Peli on suunniteltu niin, että läpipääsyyn tarvitaan aikuista ja aikuisen ohjausta, mutta tehtäviä on tehty myös perheen pienimpiä muistaen. Yli 12-vuotiaat pääsevät pelaamaan täysin itsenäisesti, alle 12-vuotiaille suosittelemme vähintään yhtä aikuista mukaan.

Edelleenkään emme päästä asiakkaitamme liian helpolla, mutta ’hard core’ -pelaajaryhmillemme peli voi olla liian yksinkertainen -teille suosittelemmekin vaikka tämän pelin avulla rakkaan harrastuksen esittelyä omille lapsille, lapsenlapsille tai kummilapsille. Kasvatetaan uutta pakopelisukupolvea! 😉

Joulumysteerin hinta on 90€/peli riippumatta ryhmäkoosta. Suosittelemme peliä 2-5 hengen ryhmille, mutta toki suurempikin perhe ja ryhmä on tervetullut! Peliä on pelattavissa loppiaiseen saakka.

Pelin pääset varaamaan TÄSTÄ!
HUOMIO! Kun varaat POP-UP pelin, mainitse varauksen lisätiedoissa, minkä POP-UP pelin varaat.