Rikosmysteeri is Back in Joensuu!


”Vuosi on 1952, Scotland Yard on yrittänyt pitkään saada pahamaineista rikollispomoa telkien taa. Hän on kuitenkin aina päässyt pälkähästä puutteellisten todistusaineistojen takia. Hiljattain saimme vihiä, että jengi olisi myymässä kuuluisaa 84 karaatin varastettua timanttia. Tässä on mahdollisuus lähteä etsimään tarvittavia todistusaineistoja rikollispomon kiinni saamiseksi ja jengin toiminnan lopettamiseksi!”

Ai miksi se on ”back”? Selkä?

Vuosi on 2015. Ensimmäiset pakopelit Joensuussa avasivat ovensa Huonepakopelin tiloissa: yksi tuolloisista huoneista oli alivuokrattu Ari Pölöselle ja Osuuskunta Luovat Tekijät -yritykselle. Tuolloin sai alkunsa peli ”Rikosmysteeri”. Ari on tiiminsä kanssa suunnitellut ja rakentanut pelin alusta alkaen. Rikosmysteeri on sittemmin tehnyt U-käännöksen Espoossa ja näin ollen palannut, hieman modatusti kylläkin, takaisin Joensuuhun Arin ja Pakotarinoiden mukana.

Rikosmysteeristä on pelattavissa kolmen eri vaikeustason peliä, keskivaikeasta vaikeaan. Vaikeustasoa ei tarvitse valita etukäteen, vaan ryhmät voivat pelin aikana päättää, oman etenemisensä mukaan, valitsevatko ”vaikean” vai ”helpomman” tien.

Peli on pelattavissa ”POP UP” -pelitilassa. Pelit mitä POP UP -pelitilaan tuodaan, on suunniteltu liikuteltaviksi, eli peliä on myös mahdollista vuokrata asiakkaan omiin tiloihin! Katso lisätietoja täältä. POP UP -pelitila mahdollistaa myös pelien vaihtumisen normaalia tiuhempaan tahtiin. Kannattaa siis seurailla meidän Facebookia ja verkkosivujamme vaihtuvien peliemme varalta! (psst… jouluksi on suunnitteilla erityisesti lapsiperheille suunnattu joulupeli, missä Mauri -tonttu seikkailee. )

Rikosmysteeri on varattavissa 20.10. alkaen joka päivä maanantaista sunnuntaihin. Peliä suosittelemme erityisesti 2-4 hengen ryhmille, mutta myös suuremmat ryhmät ovat tervetulleita.

Ja varaamaanhan pääset tästä!